ONDERWIJS

"In Utrecht, podium voor talent, creëren we een sport- en onderwijsplek waar ieder individu zijn of haar (sport)talent ten volste kan benutten.”

DE DROOM

Een omgeving creëren waar onderwijs en talentontwikkeling hand in hand gaan

De Utrechtse sport, het onderwijs en de gemeente hebben de handen ineengeslagen om deze omgeving te gaan realiseren. Schooljaar 2021/22 wordt er gestart met twee programma’s onder de naam van ‘Topsport Campus Utrecht’ waarmee we een stapje dichterbij de droom komen. Er zijn twee programma’s:

  1. Sterk naar het voortgezet onderwijs
  2. TopsportPlus

TOEKOMST

Wie naar school gaat en de ambitie én aanleg heeft om als sporter te slagen is bij de Topsportcampus Utrecht aan het juiste adres. De Topsportcampus Utrecht is de topsportopleiding en onderwijsinstelling in één. Jij wilt het beste uit jezelf halen. Jij gaat voor winnen. Jouw doel is de top in jouw tak van sport. Aan de andere kant wil je ook op een goede manier basis-, voortgezet-, middelbaar beroepsonderwijs of hoger onderwijs volgen. Op de Topsportcampus maken we de verbinding tussen jouw sporttalent en je leervermogen. Je hoeft geen reguliere lessen meer te missen om topsporter te worden! Topsportcampus Utrecht zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt, op alle fronten.

Als ambitieuze sporter krijg je op Topsportcampus Utrecht de kans je talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij een opleiding op je eigen niveau te volgen. Je kunt je volledig concentreren op je sport, terwijl je tegelijkertijd een opleiding volgt. De begeleiding is deskundig en intensief. Niet alleen op sportief, maar ook op persoonlijk gebied. Daarbij is ook volop aandacht voor de toekomst.

ONTWIKKELING CENTRAAL

Op Topsportcampus Utrecht haalt ieder talent dagelijks het beste uit zichzelf, of het nu in de schoolbanken, op het veld of in de zaal is. Elke dag is anders, maar de passie voor sport en ontwikkeling van het talent staat altijd centraal. Wat is er mooier dan wanneer je overdag je hobby kunt uitoefenen? Ontwikkeling staat centraal op Topsportcampus Utrecht. Er wordt ervoor gezorgd dat je alle ruimte krijgt om dat op alle vlakken te doen. Op sportief vlak gaan we met de beste coaches en de nieuwste trainingsmethodes werken aan jouw talenten, maar ook voor je schoolse ontwikkeling zorgen we voor top ondersteuning, maatwerk en de beste leeromgeving.